Paola Reina Bebeklerini Yakından Tanıyalım!

Paola Reina Bebeklerini Yakından Tanıyalım!

 

 

Paola Reina Bebekler, inanılmaz bir sevimliliğe sahiptirler. Birçok farklı ten renginden, göz alıcı saç renklerine ve onlara özel tasarlanmış kostümlerden, parıl parıl parlayan gözlerine kadar Paola Reina’yı tercih etmenizin birçok sebebi vardır elbette. Yalnız bu yazımızda Paola Reina bebeklerin güzelliğinin yanı sıra, gözle göremeyeceğiniz ama Paola Reina’yı Paola Reina yapan çok önemli diğer özelliklerinden de bahsedeceğiz.

 

 

  

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

    

 

 

 

İspanya’da üretilen Paola Reina’nın en sevdiğimiz özelliklerinden biri yoğun, ağır plastik kokusu içermemesi ve onun yerine bebeklerin vanilya kokusuna sahip olmalarıdır. Her bir bebek, kutusundan çıkarttığınız andan itibaren odanızı, hatta evinizi vanilya kokusu ile saracaktır. Elbette kokunun önemi aslında sandığımızdan çok daha fazladır. Yapılan bilimsel araştırmalar, kokuların rüyalar, duygular, stres, ağrı, konsantrasyon ve hafıza gibi neredeyse her şeyi etkilediğini gösteriyor.

 

 

    

   

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Vanilya kokusunun insanlara olan olumlu etkisini kanıtlamak isteyen bilim insanları ortaya kokunun sakinleştirici gücünü koyuyorlar. Hatta vanilya kokusunun insanlarda stresi ve kaygıyı azalttığı yönünde kanıtlar da bulunmakta. Kokuların yaşamımızdaki yeri hakkında daha fazla bilgi almak isterseniz ilgili yazıya buradan ulaşabilirsiniz.

  

     

    

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Şüphesiz bir ebeveyn çocuğu için alışveriş yaparken, onun sağlığını tehdit etmeyen, doğal ve içeriğinde toksik madde bulunmayan ürünleri tercih etmek ister. Paola Reina ise ebeveynlerin endişelerini anlıyor ve onlara sonsuz güven sunuyor. Paola Reina bebeklerin üretiminde; hammaddesinden, saçlarına, gözlerine, vanilya kokusundan bebeklerin giydikleri her bir aksesuarda kullanılan kumaşlara kadar yüksek kalite malzemeler kullanılmaktadır. Paola Reina bebeklerini oluşturmak için kullanılan malzeme, ftalat içermeyen yumuşak PVC'dir.

 

Çocuğunuzun güvenliğini sağlamak için Paola Reina, üretiminde ftalat içeren kimyasal bileşiklerin %100'ünü ortadan kaldırmıştır.

 

 

 

    

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Paola Reina bebeklerin sevimli ve göz alıcı görünüşlerine ek olarak, toksik madde içermeyen ve vanilya kokusu ile dolu bu serüvene katılmaya ne dersiniz? Mutlu çocuklar ve içi rahat ebeveynler için hayal gücünü ve yaratıcılığı destekleyen Paola Reina bebeklerin dünyasını hemen keşfedin!

Etiketler: Paola Reina
Şubat 16, 2022
Listeye dön
cultureSettings.RegionId: 0 cultureSettings.LanguageCode: TR
Çerez Kullanımı